Fototjänster

Oavsett om du driver ett företag som behöver bygga upp en bildbank eller behöver hjälpmed bilder till sociala medier så finns jag här!

Grafisk design

& illustration

Jag levererar grafiska profiler, branding och illustrationer till både tryck och digitala format.

Kommersiella samarbeten

Kanalen @warginna har en tydlig nisch och stil och ett högt engagemang och community. Genom min kanal förkortar jag köpresan för potentiella kunder och hjälper ert varumärke att synas för följare som är hållbarhetsmedvetna, intresserade av natur och friluftsliv, second hand & återbruk kopplat till stil och inredning, slow fashion, gårdsliv och kreativitet med foto & skapande.

Social media management & content creation

Med flera års erfarenhet av digital kommunikation, sociala medier och content creation kan jag hjälpa ditt företag med att bygga upp en stark och hållbar närvaro i sociala medier.

Deluxepaketet

Det här är dealen för dig som vill ha extra allt. Kanske har du beställt ett fotojobb eller en illustration men känner att du behöver en extra push marknadsföringen? Don't worry! Jag sätter ihop ett paketpris för foto/illustration + sponsrade inlägg i min kanal för att skapa nyfiknehet och engagemang för ert varumärke.