Jag fotar

Jag älskar natur, äventyr, friluftsliv, pastellhimlar, 70-tal och vintage, färg, att hitta historier i det oväntade och att skapa mina egna världar med kameran och rekvisita. Ingen fotoidé är för stor eller för liten.

Jag har kontrakt med den väletablerade bildbyrån Johnér, har fotat westernfamiljer och bröllop såväl som destinationer, mode och friluftsliv. Ni ser till och med en av mina bilder på väggen hos en familj i serien Bonusfamiljen.

Jag designar

Min design är inspirerad av naturen och svunna årtionden med mycket färg. Jag fullkomligen ÄLSKAR att försvinna in i min egen värld när jag skapar, att låta kreativiteten flöda inifrån och ut.

Och utmaningen i att visualisera varumärken, det ger mig på riktigt pirr i magen. Oavsett om du behöver en ny logotyp, grafisk profil eller illustrationer till prints, t-shirts eller liknande så är jag er kvinna för jobbet!

Jag marknadsför

Min kanal @warginna är en kommersiell plattform med en engagerad följarskara bestående av 80% kvinnor. Kvinnor som i sin tur är intresserade av hållbarhet, återbruk, friluftsliv och gårdsliv, äventyr och hållbart mode och inredning.

Jag marknadsför företag med en tydlig hållbarhetsprofil och kan hjälpa dig som företag eller organisation att skapa varumärkeskännedom och öka din försäljning.


Kolla in min instagram här.